Хајди предизвика застој во сообраќајот во Њујорк

Прошета по Њујорк а возачите гледаа во нејзините нозе.

Хајди Клум предизвика застој во сообраќајот во Њујорк. Папараците ја следеа во чекор а и возачите немаа ништо против да застанат, да почекаат и да ја погледнат. Поранешната сопруга на Сил и во четириесеттите има што да покаже!
притисни ентер