Фото: Софија Вергара сака да глуми луда проститутка!?

Актерката не бара сериозни улоги се додека ролјите на секси заводничка и носат добри хонорари.

- Бев училиштен кловн. Мојата мајка беше многу смешна и веројатно тоа го наследив од неа. Но, никогаш не очекував дека со тоа ќе заработувам – кажала искрено актерката.

40-годишната Софија Вергара не очекуваше дека духовитоста и нејзиното секси тело ќе и донесат толку многу улоги.

- Можеби, ќе бев добра во улога на болен пациент или на луда проститутка но, јас сум среќна зашто играм ликови кои се секси и тоа максимално го користам – рекла таа.
притисни ентер