Фото: Дебеличкиот Тито во прошетка по плажа

Од Филмски новости, кои всушност беа телевизијата на Тито, се сочувани вкупно 6,5 милиони метри филмска лента.

Дел од необјавените снимки за Маршалот се најдоа во српскиот Телеграф, па погледнете ги.  
притисни ентер