Дескоска: Оценката на владината уредба за изборите како нелегитимна не држи вода

За ставовите околу владината уредба за изборите, составот на Државната изборна комисија и вонредната состојба, Тамара Стојкова разговараше со министерката за правда Рената Тренеска Дескоска.

Целосниот разговор погледете го во видеото.

притисни ентер