Дел од Општина Центар денеска без вода

Прекин во водоснабдувањето денеска од 11 часот ќе имаат корисниците лоцирани на улиците „Истарска", „Светозар Марковиќ", „Цицо Поповиќ" и дел од „Пролет".

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација" – Скопје, прекинот е поради уличен дефект на улицата „Истарска" 33. Водоснабдувањето ќе биде прекинато се до завршување со активностите.

притисни ентер