Централното градско подраче во Кичево без струја

 Од 8 до 15 часот денеска без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците од централното градско подрачје на Кичево, или поточно улицата „Рудничка".

Како што соопштуваат од РЦУК- Кичево, прекинот во напојување со електрична енергија ќе биде поради реконструкција и модернизација на електро дистрибутивната мрежа во овој дел на градот. 

притисни ентер