ТАРАНЕНИК

Потребни состојки :  околу 300 гр. домашни јувки, 150 гр. тарана, 10 лажици мешавина од...

ГАЛИЧКИ КОМАД

Потребни состојки :  1 кг. брашно, малку сол, малку шеќер, малку масло, малку квасец, м...

РОЛОВАНА ШТИЦА

Потребни состојки :  1 топка тесто за пица, 100 гр кашкавал, 50 гр. свински врат, 50 гр...