Переци

Тоа е едно искрено и едноставно пециво, со комплициран дел. Е, баш тој комплициран дел, всуш...

КРУШЕВСКА ПИТА

Потребни состојки: 800 гр. брашно, млака вода по потреба, 1 лажичка сол, 200 гр. путер,...

ПИЛЕШКО КРИСПИ

Потребни состојки:  200 гр.пилешки гради , малку моцарела, неколку листа свежа рукола, ...