БАЈАДЕРА

Потребни состојки :  500 гр. бисквити, 1 коцка маргарин, 500 гр. шеќер, 100 м...

ТРИЛЕЌЕ

Потребни состојки :  6 јајца, 250 гр. шеќер, 300 гр. брашно, 1 пакетче пециво, 1 л...

СЕЛСКИ МАЗНИК

Рецепт на: Анета Димоска Постапка: Во подлабок сад со брашно се додава: малку сол, малку пе...