ТРЕСЕНА ПАСТРМКА

Потребни состојки: 1пастрмка, 1 главица кромид, малку  магдонос, лимонов сок, сол и бел...

МЛЕЧНА ПАНАКОТА

Потребни состојки:, 500 мл. неутрална крема, 300 мл. млеко, 150 гр. шеќер, 60 гр. желатин и сос о...