СТРУШКО ГРНЕ

Потребни состојки: 200 гр. печурки, 1 домат, 1 главица кромид, 100 гр. пилешко месо, 100 гр....

ТРЕСЕНА ПАСТРМКА

Потребни состојки: 1пастрмка, 1 главица кромид, малку  магдонос, лимонов сок, сол и бел...