Влада: Трошоците за СЈО се за стручните служби и за комуналии до престанокот на постоење на ова обвинителство, подобро е да се платат на време отколку по судски пат со камати

Владата на 2 април 2020 година донесе уредба со законска сила со која се регулираат определени от...