Бразди

Земјоделска емисија на Kанал 5 секоја недела 12:00 часот

Од орање до сеидба, од садење до берба, од нива до трпеза го следиме макeдoнскиот аграр.

Сите новитети, стручни совети, искуства и информации поврзани со македонското земјоделство - директно од терен гледајте ги во Бразди.

Земјоделска емисија на Kанал 5 секоја недела 12:00 часот. brazdi@kanal5.com.mk

Погледнете ја најновата емисија БРАЗДИ.

притисни ентер