Боки 13 и се закани на Калиопи: Ќе боли повеќе од што можеш да замислиш!

Боки 13 на Фејсбук и се закани на Калиопи - почнува војна со неа!Еве што напиша Боки на Фејсбук, не се знае зошто - на српски. Се закани, навреден дека Калиопи го нарекла инстант ѕвезда.

притисни ентер