Благо намалување на бројот на жртви во Италија, во Шпанија во последните 24 часа има 738 жртви

И денеска поразителни бројки од Италија и Шпанија во битката со епидемијата од коронавирусот Тамара Стојкова, која го завршува својот последен ден во самоизолација

Ја вклучуваме во живо со последните информации за состојбата со Ковид-19 во светот..

притисни ентер