Бијонсе на календар за 2014

Мега популарната американска пејачка Бијонсе одлучи да ги израдува своите милионски фанови од целиот свет со свој календар за 2014 година.

Календарот на Бијонсе ќе има 14 сосема нови фотографии , една насловна 12 за секој месец и една за позадината на целиот календар направени  специјално за оваа пригода.

Календарот на Бијонсе нејзините фанови ќе може да го ккупат веќе од 15 октомври по цена од 15 долари. 
притисни ентер