Патничката од Милано нема корона вирус

Резулататите од тесетирањето на корона вирус кај патничката од Милано се негативни.

Министерството за здравство два часа порано од најавеното објави на својата веб страна дека се негативни резултатите на пациентката која вечерва беше тестирана на корона вирус.

Како што објавија вчера од Министерството,  патничка пристигнала завчера со попладневен лет од Милано во Скопје. /МИА

притисни ентер