Волво ги обнови своите лимузини , има и хибриди и поинаков звук

Темелно се обновени најпрестижните модели од врвниот шведски производител.

Она што е важно е дека сега секој модел на Волво има опција за благ хибриден погон со систем од 48V. Во случајот со овој модел, корисниците можат да сметаат на помала потрошувачка на гориво до 15%, велат од Volvo. Забележливо е дека естетиката на S90 и неговиот модел караван се освежени од предната и од задната страна, а деталите се во форма на светла за магла, спојлери и други ситни прилагодувања. Новиот LED потпис е веднаш видлив на задниот дел, а во каталогот се вели дека има нови бои за надворешноста и рабовите што се наоѓаат на списокот.

Кабината има нов премиум аудио систем Bowers како и Wilkins технологија за квалитет на воздухот во кабината. Се разбира, според желбата , активната филтрација на воздухот исто така може да биде вклучена. Списокот со новости содржи материјали со повисок квалитет, дополнителни USB порти итн.

притисни ентер