Фото: Ова момче стана интернет сензација поради неговата коса

Фарук Џејмс од лондон има седум години и неверојатно долга коса.

Неговата коса е толку голема и бујна што стана вистинска интернет сензација па момчето работи како модел за познати брендови.

Меѓутоа, неговата мајка е често критикувана на социјалните мрежи, некои луѓе велат дека таа го искористува своето дете и дека тој треба да биде потстрижен „затоа што е машко“.

Ова момче, често е на мета на критиките од своите врсници, но тоа него не го засега.

Мајка му е принудена да се грижи за неговата коса, за која се потребни многу препарати за одржување.

притисни ентер