Невенка Стаменковска и Дамјан Манчевски во „Само вистина“

Вечерва во „Само вистина“ гости беа Невенка Стаменковска и Дамјан Манчевски.

Денеска секој човек може излезе и да каже што сака, а медиумуите се слободни за разлика од времето на владеењето на ВМРО, рече министерот за информатико општество Манчевски. 
Теророт што го спроведува директорката на агенцијата за вработување е пример за пресија врз вработените, согласно закон, синдикалец не смее да биде избркан од работа, посочи дополнителната заменик минитерка Стаменковска.

Како дозволивте да се потпише колективен договор со добиено негативно мислење од министерство за финансии, праша Стаменковска. 
Пари ќе има, владата ќе ги обезбеди преку ребаланс на буџетот, одговори Манчевски.

За ВМРО-ДПМНЕ и за мене лично Македонија е називот на државата, тоа ќе го видите после изборите, истакна Стаменковска.
Престанете да ги замајувате луѓето, изгласавте сет закони под службеното име а и НАТО „виси“ ако се чепне договорот, изјави Манчевски.

Погледнете ја целосно вечерашната емисија „Само вистина“ овде.

притисни ентер