Презентација на програмата на ЈП „Лајка“ за грижа за бездомните кучиња

Во просториите на Град Скопје во тек е презентација на програмата на јавното претпријатие „Лајка“ кое ќе се грижи за бездомните кучиња .

Презентацијата следи до низата реакции на здруженијата за заштита на животните кои спорат неколку точки од програмата.

Таму е Лука Андреев во разговор со градоначалникот на Скопје , Петре Шилегов.

притисни ентер