Фејсбук го откажа самитот поради коронавирусот

Компанијата Фејсбук денеска објави дека го откажала својот глобален самит за маркетинг, закажан за следниот месец во Сан Франциско

Компанијата Фејсбук го откажа самитот заради ризиците поврзани со коронавирусот.

„Поради зголемена претпазливост, го откажавме нашиот глобален самит за маркетинг заради зголемениот ризик за јавното здравје поврзано со коронавирусот.“, изјави портпаролот на компанијата, пренесува Ројтерс.

притисни ентер