Истражување: Аерозагадувањето ризик фактор и за должината на животниот век

Аерозагадувањето ги крати нашите животи. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер