Инстаграм е преполн со фотографии од разголени старлети на снег (ФОТО)

Инстаграм секоја година страда од најмалку еден предизвик, а најновиот во никој случај нема да им се допадне на мајките, бабите и на сите оние кои имаат проблеми со чести настинки и воспаленија.

Девојките масовно се фотографираат во костими за капење и долна облека на снег, а фотографиите честопати се толку добри што е јасно дека стоеле на студ најмалку половина час за да ја добијат посакуваната фотографија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

rise & shine ❄️

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Трендот го започна Кендал Џенер минатата година, а моделот нашироко го следеа познати и непознати девојки од Инстаграм.

На Балканот трендот оваа сезона го започна Зорана Јовановиќ, која објави снимка од нејзиното скијање во бикини.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@steven_dockman ❄️

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

Нејзините голи нозе ги следеше Хана Хаџиавдагиќ, како и младата српска пејачка Теодора Џехверовиќ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looks a nice day for a swim 👀.... let’s do it 🇨🇦🙊 ⁣ ⁣ 𝘗𝘴. @𝘴𝘸𝘰𝘭𝘦𝘧𝘪𝘵_𝘢𝘱𝘱𝘢𝘳𝘦𝘭 𝘴𝘭𝘰𝘶𝘤𝘩𝘪𝘦𝘴 𝘵𝘰𝘲𝘶𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘰 𝘸𝘢𝘳𝘮, 𝘺𝘰𝘶 𝘤𝘢𝘯 𝘨𝘰 𝘣𝘶𝘺 𝘢 𝘯𝘦𝘸 𝘣𝘪𝘬𝘪𝘯𝘪 𝘢𝘯𝘥 𝘨𝘰 𝘥𝘢𝘯𝘤𝘦 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘯𝘰𝘸. 𝘖𝘳 𝘴𝘦𝘢𝘳𝘤𝘩 𝘧𝘰𝘳 𝘯𝘦𝘢𝘳𝘣𝘺 𝘱𝘰𝘰𝘭𝘴 𝘵𝘰 𝘴𝘬𝘢𝘵𝘦 𝘰𝘯 ❄️🙊. ⁣ ⁣ ⁣ #teamswolefit⁣ #happyhumpdaykids⁣ ⁣ @dtrenmuscle⁣ @tonellafitness⁣ @swolefit_apparel⁣ @swolefit_fitness⁣ @tonellamusic⁣ ⁣ ⁣

A post shared by Tonella FITNESS | BUILDaBOOTY (@tonellafitness) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posted @withregram • @venus_lisa_ 💙🖤Today I’ve decided to post a picture on the top of #padonpass in which I’m wearing the t-shirt of my #heartfootball team.Try to guess what team it is.The first who sends the right answer will get a greeting video from me.Of course I’ll tell you the solution in my next post.🇮🇹Oggi ho deciso di postare una foto in cima al passo Padon in cui indosso la maglietta della mia #squadradelcuore .Provate ad indovinare di che squadra si tratta.Il primo che invierà la risposta corretta, riceverà un video di saluto da parte mia.Naturalmente vi svelerò la soluzione nel mio prossimo post.💙🖤#calcio #calcioitaliano #calcio⚽ #topcalcio24 #topcalcio #topcalcio24🇮🇹⚽️ #squadradicalcio #football #footballplayer #football⚽ #footballlover #venuslisa #sportgirls #footballtshirt #footballers #footballshirts #intermilan #sportfitness #🍑 #🍑booty #snowbikini #snowgirls #snowfitness #snowmountain #dolomitisuperski

A post shared by Top Euro Bikinis Style 🍑 (@topeurobikinis) on

притисни ентер