Градоначалникот на шуто оризари, Курто Дудуш денеска призна вина за нападот на Исмаил

Градоначалникот на шуто оризари, Курто Дудуш денеска седна на обвинителна клупа за нападот на Демир Исмаил. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер