Дали во првите 6 месеци годинава ќе има напредок во македонската европерспектива?

Кај новото раководство на Европската унија нема дилеми дека Македонија и Албанија пролетва треба да ги почат преговорите. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер