Камчева: Се плашев од Јовче Ременски

Се плашев од Јовче Ременски, затоа средбите со Горан беа надвор од УБК, рече во своето сведочење сопругата на Јордан Камчев, Ана на денешното рочиште за „Рекет“ во Кривичниот суд. 

„На мое барање средбите со директорот на УБК, Горан Николовски, не се случуваа во УБК затоа што таму работи Јовче сопругот на Фросина Ременски, од кого се плашев. На мое барање средбите беа надвор, а станува збор за две средби, истакна  Ана Камчева на денешното сослушување.

притисни ентер