Голема полициска акција, се апсат напаѓачите кои пукаа во Александар Палас

Голема полициска акција во скопската населба Карпош, се апсат лицата кои во хотелот Александар Палас пукаа пред два дена.

Полициски џипови со припадници од ЕБР го вршат апсењето на лицата кои го извршиле нападот во хотелот Александар Палас.

Во целата населба има силно полициско обезбедување и се вршат контроли на возилата.

Потсетување, пред два дена во хотелот Александар Палас се случи оружена престрелка.

притисни ентер