Видео: Врз неа се преврте полна количка со коњски измет

Моли Вајс од Англија ја одвела својата ќерка на јавање коњи, по што сакала да помогне со чистењето.

Меѓутоа, врз нејзе се превртела полна количка со измет.

Моли ја буткала количката низ нагорнина кога се случил моментот  кој ја насмеа нејзе, но и бројните корисници на социјалните мрежи.

притисни ентер