(ФОТО) И од Мицкоски и од Анѓушев студентите на Машинскиот Факултет се повеќе од задоволни

„По трагите“ на нападите на портпаролот на СДСМ, за наводното незадоволство на студентите од Мицкоски, како професор на МФ, Канал 5 побара и став од деканот на истиот факултет, кој  не сакаше да зборрува на таа тема. Затоа најдовме документ од 2013 г.

Машинскиот факултет во ноември 2013 год. направил интерна анонимна анкета, при која студентите ги оценувале своите професори на 10-тина поставени прашања.

Во документот кој може да се симне од самата веб страница на факултетот, ги пронајдовме имињата на актуелниот вицепремиер на Македонија, Кочо Анѓушев, како и името на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ.

Од резултатите се уверивме дека и двајцата професори котирале одлично меѓу своите студенти, кои биле особено задоволни од нивната точност и квалитетот на предавањата, во 2013 год.

Дали нешто се сменило во меѓувреме, ќе мораме да почекаме да се охрабри деканот на Машинскиот Факултет, за да ни даде евентуално нови анкетни резултати и мненија.

линк до pdf фајлот

притисни ентер