Тажна жена

Нова играна серија на Канал 5! Од понеделник до петок во 21:30 часот.

Приказна за љубов како од бајките...

Но што кога љубовта ќе згасне и кога ќе остане само една тажна жена...

Тогаш животот се претвора во борба за опстанок.

Тажна жена е приказна за една самохрана мајка на две деца која после смртта на сопругот е оставена сама да се грижи за децата. Нејзиниот татко е починат а со мајка ѝ Хатиџе не е во контакт повеќе од 20 години, затоа што ја напуштила и се премажила за друг маж.

Борбата на Бахар е како да се продолжи понатаму кога судбината прерано и ја одзема љубовта?  Што кога од таа голема љубов остануваат две деца кои во исто време се и најголемата радост но и грижа. Дали мајчинската љубов може да се мери?

Од понеделник до петок на канал 5.. Гледајте ја најтрогателната серија за една „тажна жена“.

притисни ентер