ВМРО – ДПМНЕ со реакција на прес конференцијата на Стефан Васев

Измамникот Зоран Заев е во паника и тоа оправданасе наведува во реакцијата на ВМРО – ДПМНЕ на прес конференцијата на Стефан Васев од СДСМ.

Знае дека неговите лаги, криминалот и корупцијата ќе бидат казнети на 12-ти април, а после секој ќе мора да понесе одговорност за злоделата што ги правел.

Измамникот Зоран Заев не може да сфати дека некој може да води принципиелна политика водејќи се од интересите на сопствениот народ и држава. Измамникот Зоран Заев мисли дека сите се како него.

Граѓаните гледаат дека не е така и без разлика што измамникот Заев секојдневно смислува нови лаги, казната следува на изборите,се наведува во реакцијата на ВМРО - ДПМНЕ.

притисни ентер