Технички дефект и непријатна миризба во „ОХИС“

Технички дефект при постапката за чистењето на резервоар полн со етил акрилат мономер предизвика непријатна миризба во околината на фабриката ОХИС.

Таму е Јана Јосифоска, што точно се случува во ОХИС?

Многу граѓани се жалат за непријатна миризба и печење во очите?

Во видеото погледнете го целиот извештај.

притисни ентер