Аналитичари: Со одлуката за избори ќе се спречи неизвесноста за евроинтеграциите

Дел од аналитичарите единствени дека е добро што партиите со согласиле за датум за избори за да се спречи неизвесноста околу евроинтегративниот процес на земјава.

Во видеото слушнете ги ставовите на Петар Арсовски и на Владимир Божиновски.

притисни ентер