Членови на ВМРО-Народна, Обединети за Македонија и МААК се приклучија кон ВМРО-ДПМНЕ

Членови и функционери на ВМРО - Народна партија, Обединети за Македонија и МААК се приклучија кон ВМРО-ДПМНЕ.

Од партијата велат дека на овој начин се обединува членството во пресрет на најавените избори догодина.

притисни ентер