Канал 5 одбележува 21 година од своето постоење

Канал 5 во 1998 година стартуваше како скопска локална телевизија, а за брзо време се здоби со национална фреквенција и стана национален бренд и лидер во македонскиот медиумски простор.

Еве кратка ретроспектива за работата во минатите 21 година.

притисни ентер