Мицкоски: Канал 5 покажа храброст и ги совлада предизвиците во изминатите 20 години

Тимот на Канал 5 покажа храброст и успешно ги совлада  предизвиците и турбуленциите во изминатите 20 години, рече претседателот на ВМРО -ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во видео честитката по повод 21 година од основањето на Канал 5 телевизија. 

притисни ентер