Здружението „Илинден“ од Тирана со медиумска кампања

Албанските власти признаваат постоење на македонско малцинство само во Мала Преспа, истакнува претседателот на здружението Илинден-Тирана, Никола Ѓурѓај, кој најавува кампања за зачувување на македонскиот национален идентитет во Албанија. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер