Ќе се формира „Фонд за млади умови“ со поддршка на УНИЦЕФ

Се преземаат активности за формирање „Фонд за млади умови“кој ќе постои за поддршка на развојот на талентираните деца .

Оваа можност е резултат на повеќемесечната соработка на овој план меѓу фондот за иновации и УНИЦЕФ..

притисни ентер