Лепа Брена вози бесна машина

Најмладиот син на Лепа Брена и Воба Живоиновиќ, Виктор Живоиновиќ на 19-ти септември , со семејството и пријателите го прослави отворањето на новата сезона на својот луксузен ресторан „Дарнели“ во Белград.

Најголемо внимание привлече доаѓањето на Лепа Брена која се појави со скапоцен автомобил кој ги мамаше погледите на сите присутни.

Се работи за син Бентри континентал.

притисни ентер