Канаѓанец за малку ќе се удавел , кога видел што има во базенот (ВИДЕО)

Канаѓанецот Мајк Рубин за малку ќе се удавел од изненадување кога видел што му ја блокира пумпата на базенот.

Снимката на Рубин се рашири на социјалните мрежи и за само еден ден ја погледнаа илјадници. Тој мирно проверува што му ја блокира пумпата на неговиот базен.

Наеднаш од базенот искокнува зајак , а Рубин од шок паѓа во базенот.

притисни ентер