Власта и опозицијата се обвинуваат за непотизам во судството

Има ли непотизам во изборот на судии и јавни обвинители или во потесниот круг ќе влезат квалитетни кадри по системот на заслуги? Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер