Како влијае внатрешната политичка ситуација врз евроатланскиот курс на земјава?

Колку ваквите внатрешни случувања влијаат на евроатланската перспектива на Македонија но и за имиџот општо, го прашуваме, меѓу другото, шефот на македонската дипломатија Никола Димитров. Александар Видиновски е во македонското МНР. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер