Китев го посочи Димовски за кочничар на медиумските реформи

Бетиан Китев од СДСМ го прозва Илија Димовски зошто не ја свикува комисијата за избор на членови за советот на МРТВ и за АВМУ со што ги кочи реформите во медиумската област. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер