Можеме ли без современата технологија?

Во денешно време е незамисливо да поминеш еден ден без некој уред од модерната технологија. Најчесто времето го поминуваме пред телефон, бидејќи тој ни претставува главен извор на информации.

Интернет, портали, вести, социјални мрежи, сето тоа ни го одзема вниманието и прави да сме цело време виртуелно присутни негде. Од тоа е сочинет современиот живот.

Се наметнува прашањето, колку можеме да издржиме без модерната технологија? Замислете го вашиот живот без мобилен телефон.

притисни ентер