Извлечени новите добитници од наградната игра „Верна“ на Макпетрол

Макпетрол ги додели наградите од четвртото редовно коло, како и од второто мастер коло од овогодинешната наградна игра на Верна програмата за лојалност.

Од оваа наградна игра остануваат уште 5 редовни кола, 2 мастер кола и на крај финалното мастер коло кога ќе биде доделена главната награда, „Honda Hrv“.

притисни ентер