Масакр на морското дно (ВИДЕО)

Овие нуркачи снимиле интересна глетка од морското дно

Во близина на Јужна Каролина, нуркачите снимиле како група морски кучиња глодаат мртва сабјарка а пото се доближува огромна риба која успева да проголта цело морско куче.

Погледнете го видеото.

притисни ентер