Видео: Децата играат фудбал, родителите се тепаат на трибините!?

На секаде во светот родителите понесени од еуфоричното подржување и навивање за своите деца на нивните спортски натпревари знаат да ги преминат границите на добро однесување.

На еден фудбалски натпревар на деца во Мексико , родителите на трибините започнаа жестока тепачка, се гаѓаа со што ќе најдат при рака, на трибините летаа, шишиња, чадори...

Судијата дури бил принуден да го прекине натпреварот на децата.

Инцидентот се случил на еден фудбалски натпревар на деца во Мексико , родителите предизвикале  вистински хаос на трибината. Се тепале со се што ќе им дојде на рака, а нивните деца мирно од теренот изненадени го гледале тоа.

притисни ентер