Нов концепт на компанијата „IBM“, паметен часовник што се трансформира во телефон или таблет (ФОТО)

Мултифункционална алатка која се трансформира и прилагодува според вашите потреби, ова е новата визија на компанијата „IBM“

Оваа компанија со години наназад нема претставено некој производ за крајниот купувач, но тоа не ја спречува да патентира идеи кои можеби би имале примена во иднината. Овој паметен часовник е пример за тоа.

притисни ентер