Затемнување

Од понеделник до петок во 20:45 Затемнување! Нова играна серија.

Тој се појави во најтешкиот момент. За да ги реши сите нивни проблеми .

Но...  тоа е лоша идеја. Лоша идеја е и да се биде негов непријател.

Семејна приказна. Љубов. Опсесија.

Затемнување, приказна за најважните работи. Акција, драма ...

притисни ентер